Please wait...

Software voor bedrijfsartsen, arbodiensten, artsenorganisaties of bedrijven met een interne arbodienst. Sla makkelijk uw dossierstukken op en koppel ze meteen aan werknemersdossiers. Veiligheid gewaarborgd door het ISO 27001 certificaat.

Zo heeft u meer tijd om te doen waar het u echt om gaat.

Voordelen van FILE-IT

Voor de Bedrijfsarts

Met FILE-IT wordt het opslaan van dossiers een fluitje van een cent. Geen dossierkasten meer doorspitten, maar alle dossiers direct digitaal bij de hand. Bovendien waarborgen wij met het ISO 27001 certificaat veilige opslag van uw dossiers.

Als Arbodienst & Artsenorganisatie

Geen gedoe meer met Excel bestanden die bijgehouden moeten worden, want FILE-IT houdt het allemaal voor u bij in één applicatie. FILE-IT is een eenvoudig te gebruiken en snel te implementeren module die de effectiviteit van uw organisatie verbetert en uw kosten verlaagt.

Voor de Interne Arbodienst

Met de FILE-IT module bewaart u alle informatie en dossiers van uw werknemers centraal in één applicatie. Bovendien zijn ze ook nog eens goed beveiligd. Door ons ISO 27001 certificaat waarborgen wij de kwaliteit van je informatie.

Kort samengevat

ISO 27001
Certificaat

één
opslaglocatie

 

snelle
zoekfunctie

scheiden van medische en niet-medische data

alles veilig
in de cloud

Ook genoeg van het vele zoekwerk?

Productinformatie

Voor het veilig opslaan van dossierstukken hebben wij ook een module beschikbaar. Met FILE-IT regelt u het beheer van medische en niet-medische documenten. Deze module zorgt voor een veilige opslag van medische en niet-medische gegevens op een centrale plek. De medische gegevens zijn toegankelijk voor zowel de medewerker als voor de arts. Ook de werkgever heeft toegang tot de relevante, niet-medische documenten.

Er is één centraal medewerker (dossier) portaal met toegang en inzage in eigen dossierstukken. Daarnaast heeft ook de arts toegang tot het portaal om dossierstukken van alle medewerkers in te zien. De autorisatie voor de rechten van elk dossierstuk stelt u per individu of per groep in. Voor de arts is het zelfs mogelijk om medische en niet-medische notities te maken in een dossier zonder dat de medewerker daar inzage in heeft.

De dossierstukken zijn makkelijk en snel terug te vinden via een uitgebreide zoekfunctionaliteit.

Digitaal dossier

Heeft u interesse?