Please wait...

Software voor bedrijfsartsen, arbodiensten, artsenorganisaties of bedrijven met een interne arbodienst. Raadpleeg snel, overzichtelijk en efficiënt beschikbaarheden. Vermijd gaten in de agenda en krijg direct overzicht van uw werkzaamheden.

Zo heeft u meer tijd om te doen waar het u echt om gaat.

Voordelen van PLAN-IT

Voor de Bedrijfsarts

De PLAN-IT module zorgt ervoor dat afspraken maken en inplannen sneller en efficiënter verloopt.  Het biedt bedrijfsartsen de mogelijkheid om tijd beschikbaar te stellen waarin zij geboekt kunnen worden op een specifieke (voorkeurs)locatie. Hierbij wordt rekening gehouden met uw reisafstand, vakanties  en ad hoc verlof (afname van dienstverlening op basis van consultancy en/of op basis van planningsblokken). Uw klanten bepalen wanneer zij een afspraak willen maken, zo bespaart u tijd.

Als Arbodienst & Artsenorganisatie

Met PLAN-IT heeft u een direct overzicht van de bezettingsgraad en de afspraken van uw bedrijfsartsen. De arbodienst of artsenorganisatie beschikt over een (grafisch) planboard, waarmee de inzet van artsen in één oogopslag wordt weergegeven en de planning – voor een specifieke periode – gemaakt en beheerd kan worden. U kan ook meteen artsen voor langere periodes inplannen, want PLAN-IT beschikt over de functie om voor meerdere maanden een planning live te zetten.

Voor de Interne Arbodienst

Met PLAN-IT helpt u de werknemer om snel en vlot bij de bedrijfsarts te komen. Alles wordt centraal geregeld. Interne verzuimmanagers (of planners) plannen binnen de roosters van beschikbare bedrijfsartsen medewerkers in. De applicatie houdt rekening met reisafstand, duur van het consult, voorkeurarts en gaten in de agenda. Per consult wordt een standaard uitnodiging per brief of e-mail gestuurd naar de medewerker. U kan 24 uur vóór het consult ook een SMS laten sturen om zo hogere opkomst te realiseren.

Kort samengevat

in 1 oogopslag inzicht

telt de reisafstand mee

houdt rekening met vakantie

denkt mee over voorkeurslocatie

extra sms ter herinnering

Zullen we iets inplannen?

Productinformatie

Wat PLAN-IT zo succesvol maakt, is dat er direct contact mogelijk is tussen de arts, het bedrijf en de werknemer. Als een werknemer naar de bedrijfsarts moet voor een keuring of consult, kan een verzuimmanager of planner direct een afspraak maken in de agenda van de bedrijfsarts.

Het planningsproces is per eindgebruiker in te stellen (bijv. een bedrijf). Bovendien ondersteunt het systeem ook de financiële afhandeling. De facturatie kan zowel vanuit de PLAN-IT software als vanuit een eigen boekhoudsysteem uitgevoerd worden.

De verzuimmanager of planner geeft aan op welke termijn,  locatie en wat voor handeling uitgevoerd moet worden. PLAN-IT zoekt direct de beste optie bij het verzoek wat u hebt ingediend. Op die manier worden werknemers snel en effectief geholpen.

De applicatie is intuïtief in gebruik en makkelijk te integreren in uw huidige applicatielandschap.

Heeft u interesse?