Please wait...

MEDISCH PORTAAL

Veilige opslag medische data

AVG
proof

Afgeschermde omgeving

Eigen inlog
arts

Eigen inlog werknemer

Veilig en
vertrouwd

Met een compleet procesvolgsysteem beheer je makkelijk je processen rond verzuim, arbo en gezondheid.

MEDISCH PORTAAL zorgt voor een veilige opslag van medische data op één centrale plek. Hier zijn de medische gegevens zowel de medewerker als voor de arts toegankelijk.

Er is dus één centraal medewerkersportaal met toegang en inzage in dossierstukken. Daarnaast heeft ook de arts toegang tot z’n portaal om dossierstukken van alle (relevante) medewerkers in te zien. De autorisatie voor de rechten van elk dossierstuk stel je eenvoudig in per individu of per groep. Voor de arts is het zelfs mogelijk om medische en niet-medische notities te maken in een dossier zonder dat de medewerker daar inzage in heeft.

Dit platform draait op een uiterst beveiligde omgeving, waarbij medische en niet-medische terugkoppelingen, documenten en notities strikt van elkaar gescheiden zijn. Met behulp van autorisatie krijgen de betrokken partijen dus enkel die data te zien waar ze rechten toe hebben. Zo krijgt bijvoorbeeld enkel de bedrijfsarts (en de betrokken werknemer) het medische gedeelte van een werknemersdossier te zien en niet de werkgever.

MEDISCH PORTAAL voorziet de medewerker van een login waarmee hij/zij eenvoudig naar z’n dossier navigeert. Je zet deze module makkelijk in en/of integreert ze in je huidige applicatielandschap. Hierdoor beantwoord je vragen van klanten snel en kwalitatief. Binnen MEDISCH PORTAAL wordt na het inloggen een tijdlijn weergegeven met de gebeurtenissen in het dossier. Inkomende documenten, aangeleverd met behulp van CONNECTIT, worden chronologisch beschikbaar gesteld op de tijdlijn van de medewerker en zijn/haar dossier. Door te klikken op het document opent het in PREVIEW modus en neemt de medewerker direct kennis van de inhoud. De dossierstukken zijn ook makkelijk en snel terug te vinden via een uitgebreide zoekfunctionaliteit. De tijdlijn/dossier is door middel van rollen te autoriseren.

MEDISCH PORTAAL is toegankelijk voor

 

Arbodiensten

Artsen(organisaties)

Werknemers

Voldoe jij aan alle wet- en regelgeving?