Please wait...

VERZUIMCOACH

Digitaal verzuimbeheer

Re-integratie en preventie in 1

Scheiding van medische data

Voldoet aan wet- en regelgeving

Aanvullend op jouw IT-landschap

ISO 27001 Certificaat

VERZUIMCOACH is gericht op de preventie en re-integratie op de werkvloer.

Soepel werkproces

De procedures rond verzuim- en preventie zijn vaak heel kennisintensief, omdat ze gebonden zijn aan een strenge privacy- en arbeidswetgeving. De snel veranderende procedures van het UVW maken deze uitdaging compleet. Als je deze volgprocessen centraal en geüniformeerd wilt aansturen, biedt VERZUIMCOACH de oplossing.  Het zorgt voor een soepele workflow en voldoet altijd aan alle wettelijke standaarden.

Extra tools

Naast een compleet proces volgsysteem beschik je ook over handige tools om je proces rond verzuim en arbodienstverlening optimaal te beheren. De volgprocessen in VERZUIMCOACH zijn opgebouwd uit subprocessen, taken en activiteiten. Deze taken en activiteiten zijn rolgebonden en overdraagbaar aan collega’s.

Uitgebreide rapportages

Met VERZUIMCOACH wordt ook rapporteren een stuk eenvoudiger. Aan de hand van templates maak je snel en effectief rapportages, maar je neemt hierin ook makkelijk op maat gemaakte rapporten op. Interessant detail: deze functionaliteit werkt ook voor het “triageren” van gegevens.

Veilige opslag

Het opslaan van dossiers wordt nu een fluitje van een cent. Geen dossierkasten meer doorspitten, maar alle documenten direct digitaal bij de hand in 1 medewerkersdossier. De medische data is toegankelijk voor zowel de medewerker als voor de arts. Ook de werkgever heeft toegang tot de relevante, niet-medische documenten. Bovendien waarborgen wij met het ISO 27001 certificaat veilige opslag van je dossiers.

VERZUIMCOACH  biedt wizards voor:

 Registratie van ziekmelding en verplichte WVP taken
 Uitvoeren van contactmomenten en frequent-verzuimgesprekken
 Opstellen en opleveren van UWV-documenten
 Medische en niet-medische dossiervorming
 Opvragen en registreren van medische informatie
 Ondersteuning van actuele wet- en regelgeving (WVP, WIA/WGA , zwangerschap, adoptie en orgaandonatie)

Digitaal dossierAl snel werd ons duidelijk dat een bedrijfsarts z’n taken voor, tijdens en na een consult, makkelijker uitvoert en vastlegt aan de hand van een workflow. Daarom bouwden we VERZUIMCOACH, een oplossing die het verzamelen van zowel wettelijk noodzakelijke rapporten (UWV formaten) als eigen vragenlijsten makkelijker maakt. Die sla je vervolgens op in één medewerkersdossier.

Onze software voorziet in het gecontroleerd autoriseren van toegang tot gegevens aan de hand van rollen, rechten en logging. De applicatie heeft een uitgebreide backoffice functionaliteit en vervangt zo papieren dossiers.

Met VERZUIMCOACH regel je ook het beheer van medische en niet-medische documenten. De autorisatie voor de rechten van elk dossierstuk stel je per individu of per groep in. Voor de arts is het zelfs mogelijk om medische en niet-medische notities te maken in één dossier zonder dat de medewerker daar inzage in heeft. Je vindt de dossierstukken makkelijk en snel terug via een uitgebreide zoekfunctionaliteit.

VERZUIMCOACH levert winst op voor:

 

Arbodiensten

Artsenorganisaties

Werkgevers

Verzekeraars

Ook graag veilige dossiers?