Please wait...

PLANIT

Snel en efficiënt afspraken inplannen

meteen duidelijk overzicht

telt ook reisafstand mee

waakt over vakantie

bepaalt voorkeurlocatie

extra sms ter herinnering

Vermijd gaten in je agenda.

Met PLANIT heb je direct contact tussen arts, bedrijf en werknemer. Als een werknemer naar de bedrijfsarts moet, maak je als verzuimmanager of planner direct een afspraak in de agenda van de bedrijfsarts. Je geeft precies aan wat er moet gebeuren, op welke termijn en op welke locatie. Daarop plan je je medewerkers direct in de agenda van een beschikbare bedrijfsarts. PLANIT zoekt direct de beste optie op jouw verzoek. Zo help je werknemers snel en effectief verder.

De beschikbaarheid van de bedrijfsarts wordt optimaal benut, want er is altijd iemand binnen de gestelde reistijd beschikbaar. Tijdens of na de afspraak koppel je meteen terug via een verslag. Je backoffice monitort en rapporteert dit alles. Als bedrijfsarts zet je makkelijk tijd en (voorkeur)locatie in je agenda. PLANIT houdt dan rekening met reisafstand, vakantie en ad-hoc verlof. De klant maakt zelf een afspraak in je agenda, zo spaar jij tijd uit.

Als arbodienst, artsenorganisatie of verzekeraar beschik je over een (grafisch) planboard in de agenda. Zo zie je in één oogopslag de inzet en beschikbaarheid van artsen voor een specifieke of langere periode. Per consult wordt vanuit de agenda een standaard uitnodiging naar de medewerker gestuurd. Dit gebeurt per brief of via e-mail. 24 uur vóór het consult kan je ook een SMS laten sturen. Zo verhoog je de opkomst. Het planningsproces is per eindgebruiker (bijv. een bedrijf) in te stellen. Bovendien ondersteunt het systeem ook de financiële afhandeling. Je voert je facturatie vanuit PLANIT of vanuit een eigen boekhoudsysteem uit. Deze applicatie is intuïtief in gebruik en makkelijk te integreren met bestaande systemen.

Wie gebruikt PLANIT

 

Arbodiensten

Artsenorganisaties

Werkgevers

Zullen we iets inplannen?