Please wait...

PLANIT

Snel en efficiënt afspraken inplannen

meteen duidelijk overzicht

telt ook reisafstand mee

waakt over vakantie

bepaalt voorkeurlocatie

extra sms ter herinnering

Raadpleeg snel en overzichtelijk beschikbaarheden. Vermijd gaten in de agenda.

Met PLANIT is er direct contact tussen de arts, het bedrijf en de werknemer. Als een werknemer naar de bedrijfsarts moet voor een keuring of consult, maakt een verzuimmanager of planner direct een afspraak in de agenda van de bedrijfsarts. De verzuimmanager of planner geeft aan welke handelingen moeten gebeuren, op welke termijn en op welke locatie. Ze plannen medewerkers direct in de agendaroosters van de beschikbare bedrijfsartsen in. PLANIT zoekt onmiddellijk de beste optie bij het ingediende verzoek. Zo worden werknemers snel en effectief geholpen.

De beschikbaarheid van de bedrijfsarts wordt optimaal benut, want er is altijd een bedrijfsarts binnen de gestelde reistijd beschikbaar. Tijdens of na de afspraak is direct terugkoppeling via verslaglegging mogelijk. Dit alles is te monitoren en te rapporteren door je backoffice. Als bedrijfsarts stel je makkelijk je tijd en (voorkeur)locatie ter beschikking in je agenda. PLANIT houdt hierbij rekening met reisafstand, vakanties en ad-hoc verlof. De klant maakt zelf een afspraak in je agenda, zo spaar jij tijd uit.

Als arbodienst, artsenorganisatie of verzekeraar beschik je over een (grafisch) planboard in de agenda. Zo zie je in 1 oogopslag de inzet en beschikbaarheid van artsen voor een specifieke of langere periode.
Per consult wordt vanuit de agenda een overzichtelijke standaarduitnodiging naar de medewerker gestuurd. Dit gebeurt per brief of via e-mail. 24 uur vóór het consult kan je ook een SMS laten sturen om zo een hogere opkomst te realiseren.
Het planningsproces is per eindgebruiker (bijv. een bedrijf) in te stellen. Bovendien ondersteunt het systeem ook de financiële afhandeling. De facturatie kan zowel vanuit de PLANIT software als vanuit een eigen boekhoudsysteem uitgevoerd worden.
De applicatie is intuïtief in gebruik en makkelijk te integreren in uw huidige applicatielandschap.

Wie gebruikt PLANIT

 

Arbodiensten

Artsenorganisaties

Werkgevers

Zullen we iets inplannen?