Please wait...

Afstudeeropdracht ICT Softwareontwikkeling

Zit je in het laatste jaar van jouw studie en ben je op zoek naar een afstudeeropdracht bij een organisatie die jou goed begeleid in deze belangrijke fase?

Wij helpen jou graag mee aan een goed cijfer!

Laten we kennismaken
Ben jij een technische student en volg jij een studie zoals HBO ICT, (Technische) Informatica, Software Engineering of toegepaste wiskunde etc. en ben je geïnteresseerd in werken met nieuwe technologieën? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn Compasity
Een jong en dynamisch bedrijf dat vanaf februari 2020 naast Breda ook een vestiging heeft in Joure. Dag na dag bouwen wij hier aan preventie- en verzuimsoftware vanuit een passie voor welzijn en techniek. Daarbij zetten we graag de klant centraal. Bij ons kiezen klanten voor moderne ‘soft’ware. Die bestaat uit vier producten die de klant samen of via aparte modules afneemt volgens eigen behoefte. Vernieuwing houdt ons wakker! Tenslotte, linksom of rechtsom, wij vinden overal een oplossing voor. Want wij staan voor goede service en zijn pas content als onze collega’s en klanten dit zijn.

Jouw afstudeerplek
Wij zijn op zoek naar gedreven en bevlogen afstudeerders die een mooi product willen opleveren na een gedegen onderzoek. Wij hebben altijd leuke en uitdagende opdrachten liggen en gaan graag met jou in gesprek om deze te finetunen. Als je een leuke tijd bij ons hebt gehad en ook wij zijn enthousiast over jou en het product dat je hebt opgeleverd, dan krijg je uiteraard de kans om bij ons in dienst te treden.

Dus ben jij:

  • op zoek naar een stage in database technologie/integratie, SQL, PL/SQL, CSS, JavaScript, Ajax en/of Oracle Application Express (Apex)?
  • op zoek naar een plek waar je leert om op basis van de behoeften van de eindgebruiker software te ontwikkelen, schrijven, implementeren, testen en/of verbeteren?
  • op zoek naar een organisatie die jou aandacht geeft en jou begeleid in het gehele proces?
  • op zoek naar een informele, gezellige organisatie waarbij jouw ontwikkeling voorop staat?

En heb je:

  • de ambitie om een goed cijfer te halen voor jouw scriptie?
  • zin om bij een leuk bedrijf af te studeren?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Opdrachten en onderzoeken die je zou kunnen uitvoeren bij Compasity:

  • het bouwen van een 360 graden feedback Chatbot.
  • het (helpen) bouwen van een werkgeversportaal waarin klanten via een dashboard analyses uit kunnen draaien en gegevens kunnen bekijken.
  • het ontwikkelen van een app waarin klanten onze software kunnen bekijken en wijzigen.

Afstuderen bij Compasity?
Kom kennismaken en laat ons weten wat jouw wensen zijn voor de toekomst!