Please wait...

Veilig boven alles

Bewaartermijnen

Iedereen is inmiddels goed ingelicht over de regels van GDPR. Zo bewaren wij op basis van de “Wet Bescherming Persoonsgegevens” persoonsgegevens niet langer dan nodig is voor de doeleinden waarvoor we ze verzamelden. Met andere woorden, wij respecteren veilig de wettelijke bewaartermijnen voor medische dossiers, re-integratiedossiers, ERD dossiers en WGA dossiers.

Privacy

Het spreekt voor zich dat we de nodige aandacht geven aan privacy en data protection. Een aantal regels uit de nieuwe Europese wetgeving (GDPR), die vanaf 25 mei 2018 van kracht is, dragen we hoog in het vaandel. Met name transparantie, vrijheid van keuze en vertrouwen zijn voor ons absolute no-brainers.

ISO27001

ISO 27001 is een belangrijk certificaat met betrekking tot beveiliging van informatie. Hierin staat namelijk hoe we procesmatig omgaan met het beveiligen van informatie. Dit heeft vooral als doel de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie binnen een bedrijf zeker te stellen. Wij spelen graag op veilig.

ISO27001

Two factor authentication

Wij maken bewust gebruik van 2FA. Dit is een methode van authenticatie waarbij je twee stappen doorloopt om toegang te krijgen tot een systeem. De eerste stap is vaak het invoeren van een gebruikersnaam en paswoord. De tweede stap is bijvoorbeeld het krijgen van een sms met een code. Die voer je dan in en geeft toegang tot de applicatie.

Encryptie

Wij hanteren encryptie (versleuteling) om bepaalde informatie onherkenbaar te maken. Zo voorkomen we dat onbevoegden data bekijken of gebruiken. Dit in het bijzonder tijdens de verzending of wanneer we data opslaan op een draagbaar magnetisch medium. Veilig boven alles! 

Talend

Talend is onze hofleverancier voor software integratie. Zij bieden onder andere software voor data integratie, databeheer en datakwaliteit. Daarnaast zijn zij specialist in integratiesoftware en -diensten voor bedrijfsapplicaties. 

Oracle APEX

Oracle Application Express is een ontwikkelingsplatform voor het bouwen van applicaties. Het maakt integraal deel uit van de Oracle database. Met Oracle APEX heb je een korte cyclus voor het bouwen van je webapplicaties. De schaalbaarheid is daarbij quasi gelijk aan die van de onderliggende database. Het framework zelf veroorzaakt namelijk slechts 0,04 seconden overhead toe aan een pagina-aanvraag. De efficiëntie van de onderliggende queries bepaalt dus grotendeels de response tijd.