Please wait...

CONNECTIT

Naadloze integratie met bestaande systemen

Eenvoudige koppelingen

900+ adapters met cloud producten

Gegarandeerde aflevering

Volledige
ontzorging

SIVI
berichtgeving

Verbind onze software met je bestaande applicaties en wij zorgen voor een naadloze integratie.

Je gebruikt waarschijnlijk al heel wat software, databases en systemen die data delen met of gebruik maken van een verzuimoplossing. Vandaar dat wij met CONNECTIT koppelingen voorzien met je ERP-systemen, verzuimsoftware, websites, CRM en facturatiepakketten. Ook koppelingen met verzekeraars en volmachten zijn mogelijk.

Berichtenuitwisseling

CONNECTIT is een soort “digitaal postkantoor” dat berichten uitwisselt tussen het Compasity platform en jouw software en/of databases. Let wel: het is een postkantoor met een belangrijke extra service! De uitgewisselde berichten worden namelijk inhoudelijk beoordeeld en verwerkt, de datakwaliteit ervan wordt geborgd en de berichten worden gegarandeerd afgeleverd.

Koppeling nodig?

Ben je op zoek naar een koppeling die we standaard nog niet aanbieden? Dan bouwen we die toch gewoon voor je. Op die manier communiceert Compasity naadloos met al je systemen en vermijd jij dubbel invoerwerk. Een complete integratie met alle data en processen binnen je bedrijfsvoering dus!

Techniek

Op vlak van techniek gebruiken we alleen maar open standaarden. Zo garanderen we de onderhoudbaarheid van onze koppelingen. Met CONNECTIT vermijd je dus koppelproblematiek! En het biedt ook nog eens een kwalitatieve meerwaarde in het centraliseren van interne en externe (verzuim)informatie. Hiervoor maken we gebruik van marktconforme koppeltechnieken. CONNECTIT is een onafhankelijke module èn een aanvulling op onze andere modules en/of jouw informatiesystemen.

Koppeling nodig?

CONNECTIT verbindt moeiteloos met

ERP/HR

Salaris/Payrolling

Boekhouding

Verzuimpakketten

CONNECTIT heeft koppelingen voor

 

Arbodiensten

Artsenorganisaties

Werkgevers

Verzekeraars