Please wait...

CONNECTIT

Naadloze integratie met bestaande systemen

Eenvoudige koppelingen

900+ adapters met cloud producten

Gegarandeerde aflevering

Volledige
ontzorging

SIVI
berichtgeving

Wij bouwen koppelingen met je bestaande systemen en zorgen voor een naadloze integratie van onze software.

Je gebruikt waarschijnlijk al heel wat software en systemen die data delen met je verzuimoplossing. Of toch niet? Dan zorgen wij met CONNECTIT voor een snelle integratie met je ERP-systemen, verzuimsoftware, websites, CRM en facturatiepakketten. Daarnaast bouwen wij ook koppelingen met verzekeraars en volmachten. Hoe werkt dat dan?

Berichten uitwisselen

CONNECTIT is een soort “digitaal postkantoor” dat berichten uitwisselt tussen het Compasity platform en jouw software en/of databases. Maar het biedt nog een extra service! De uitgewisselde berichten worden namelijk eerst inhoudelijk beoordeeld en verwerkt. Dan wordt de datakwaliteit ervan geborgd. En tenslotte worden de berichten gegarandeerd afgeleverd.

Koppeling nodig?

Ben je op zoek naar een koppeling die wij standaard nog niet aanbieden? Dan bouwen we die toch gewoon voor je. Zo communiceert Compasity naadloos met al je systemen en vermijd jij dubbel input werk. Met andere woorden, wij zorgen voor een complete integratie met alle data en processen binnen jouw bedrijf. Zo eenvoudig werkt het dus.

Techniek

Op vlak van techniek maken we enkel en alleen gebruik van open standaarden. Zo garanderen wij de onderhoudbaarheid van je koppelingen. Met CONNECTIT heb je dus geen koppelproblematiek! Bovendien biedt het ook nog eens een sterke meerwaarde in het centraliseren van interne en externe data. Hiervoor maken we slim gebruik van marktconforme koppeltechnieken. CONNECTIT is een op zichzelf staande module èn een aanvulling op onze andere modules en/of jouw informatiesystemen.

Koppeling nodig?

CONNECTIT verbindt moeiteloos met

ERP/HR

Salaris/Payrolling

Boekhouding

Verzuimpakketten

CONNECTIT heeft koppelingen voor

 

Arbodiensten

Artsenorganisaties

Werkgevers

Verzekeraars