Please wait...

Arbodiensten

Wij denken mee met arbodiensten over preventie en verzuim.

 – Paul Kanbier, Directeur Compasity –

Onze producten

Als arbodienst beschik je met PLANIT over een uniek grafisch planboard waarop je de inzet van je bedrijfsartsen in één oogopslag ziet. In deze agenda plan en beheer je de afspraken van je bedrijfsartsen voor een specifieke, maar ook langere periode. Via PLANIT verstuur je rechtstreeks je uitnodigingen en verzorg je ook meteen de facturatie.

Met VERZUIMCOACH richt je als arbodienst zelf je verzuimbeleid en protocollen rondom de Wet Verbetering Poortwachter in. Daarbij voldoe je volledig aan de wettelijke verplichtingen. Taken worden automatisch verdeeld onder je medewerkers en/of teams, wat leidt tot een efficiënte workload. Ook rapporteren wordt een stuk eenvoudiger.

In MEDISCH PORTAAL sla je snel en makkelijk dossierstukken in één werknemersdossier op. Met het ISO 27001 certificaat ben je zeker dat alle data veilig opgeslagen is. Met behulp van autorisatie krijgen de betrokken partijen enkel die data te zien waar ze rechten toe hebben. De dossierstukken vind je snel en makkelijk terug via de uitgebreide zoekfunctionaliteit.

Met CONNECTIT koppelen wij onze software aan bestaande systemen zoals CRM, ERP-systemen, facturatiepakketten, etc. Zo worden berichten uitgewisseld tussen het Compasity platform en jouw huidige software en/of databases. Het systeem beoordeelt en verwerkt deze berichten inhoudelijk, borgt de datakwaliteit en garandeert de aflevering.

Het 3-stappenplan van Compasity

Kennismaking & demo

Offerte & contract

Configuratie & migratie

Ondersteuning & coaching

Wil je graag contact?

Wat vinden wij het allerbelangrijkste in onze samenwerking met arbodiensten? Wij willen niet voor hen denken, maar samen met hen denken. Je koopt bij ons dan ook geen systeem ‘over de toonbank’, maar een oplossing op maat.

Bij Compasity betaal je enkel voor wat je nodig hebt. Gooi dus geen systemen weg, die het nog prima doen. Wij koppelen alles snel en efficiënt. Zo maken wij de overstap eens zo makkelijk. Je betaalt ook niet voor software updates, die krijg je er van ons automatisch bij.

Zo willen wij ons hoogste doel bereiken, namelijk van toegevoegde waarde zijn voor de Arbodienst door tegen een correcte prijs optimale preventie- en verzuimsoftware te ontwikkelen.

Compasity is al meer dan vijf jaar actief als softwareleverancier voor arbodiensten en bedient een groeiend aantal grote en kleine klanten.