Please wait...

Over Ons

Ontstaan

Vanuit onze basis, de medewerker, en onze passie, de technologie, bouwen wij continu aan gebruiksvriendelijke verzuimsoftware die maximaal ondersteunt in het verzuimbeheer.

Missie

Samen bouwen wij aan innovatieve cloud producten waarbij wij meer waarde leveren aan jouw ondernemende ambities. Onze focus op klantrelatie maakt het verschil.

Waarden

Of je nu klant, leverancier of werknemer bent, bij Compasity draait het altijd rond VIPS: Vertrouwen, Innovatie, Passie en Service. Dat zijn onze kernwaarden en daar zweren wij bij.

Wie zijn wij?

Kort omschreven: techneuten met EQ! Voor ons is het glas altijd halfvol en naast samen werken, kunnen wij ook heel hard genieten. We gaan standaard altijd een stapje verder, voor onze klanten , voor onze leveranciers, voor onszelf. Verbindende communicatie vinden wij belangrijk, want alleen zo kom je tot een goeie relatie met elkaar. Tenslotte: gezelligheid troef! Elke dag op een zuur gezicht kijken vinden we maar niks.

Hoe werken wij?

Je wensen en behoeften staan voorop bij Compasity. We zijn flexibel en houden van snel resultaat leveren. Na de eerste kennismaking en een demo maken wij graag een offerte op maat. Na het tekenen van het contract beginnen we met de configuratie en implementatie van de door jouw gekozen oplossing. Dit gebeurt snel en veilig. Bovendien is de software altijd uit te breiden met extra functionaliteiten. We houden gedurende het hele proces van korte lijntjes en persoonlijke contact. Want bij ons gaat het om een lange samenwerking, als partners, waarbij open en eerlijke communicatie de basis is.

Zin om bij ons te werken?

Wij zouden het leuk vinden als je ook deel wil uitmaken van onze club. Ben je technisch sterk? Dat vinden we een goeie start! Wil je ook je soft skills verder ontwikkelen, dan vinden we je sterk. Hiernaast vind je onze vacatures. Zit er iets tussen dat je aanspreekt, solliciteer dan snel. Ziet er niet meteen iets voor jou tussen, maar denk je wel dat je een meerwaarde kan zijn voor onze club? Stuur ons dan ook zeker een bericht!

Check onze vacatures!

Waarom nieuwe verzuimsoftware

Volgens ons is verzuimpreventie en verzuimbegeleiding een kwestie van maatwerk. Elk beeld is anders, elke behandeling is verschillend, elk individu is uniek.

Vanuit onze basis, de medewerker, hebben wij transparante en toegankelijke verzuimsoftware gebouwd die maximaal ondersteunt in het minimaliseren van verzuimkosten. Wij gaan met jou het gesprek aan om te achterhalen waar jouw behoeften liggen.

Alle functionaliteiten zijn ontwikkeld en stellen wij voor jou beschikbaar. Wat je daarnaast nodig hebt, kunnen wij extra realiseren.

Je vindt tal van goede verzuimsystemen in de markt. Er bestaan echter maar weinig partijen die de veerkracht hebben die Compasity biedt.

Compasity en iAdvise Groep

iAdvise Groep staat voor technologie, innovatie en oplossingen. Met meer dan 200 medewerkers zijn we actief in de IT sector in Nederland en België. Wij zijn een financieel stabiele, niet-beursgenoteerde onderneming.

Onze 3 focusgebieden zijn: 

  • Bedenken, ontwikkelen en implementeren van vernieuwende software
  • Middleware, DevOps en Managed Services
  • Data Management

We zijn gek op digitale transformatie en leven naar onze waarden:

  • Open & oprecht
  • Hard werken & genieten
  • Standaard iets meer