Please wait...

directie_arboanders

ArboAnders heeft meer grip op preventie en verzuim met de software van Compasity

  • 0

ArboAnders is een arbodienstverlener, een partner in de brij van regels en wetgeving rondom (ziekte)verzuim. Gewoon een arbodienst, maar dan anders. Gewoon en Anders, twee woorden die lijnrecht tegen over elkaar staan. Als je anders bent, ben je niet gewoon… Toch? Anders is ook verschillend zijn en op een andere wijze iets doen. Voor ArboAnders betekent ‘anders’ net even een stapje meer doen, voor hun klanten en voor elkaar. Ze gaan niet tegenover je, maar juist naast je aan tafel zitten. Hun experts denken mee, maar houden natuurlijk wel de wetgeving in hun achterhoofd. De verzuimmanagers houden van gewoon, eenvoudig en simpel, waarbij ze altijd streven naar het best mogelijke. Het leveren van de beste kwaliteit is voor hen heel gewoon, daar zijn ze voor.

Ontwikkeling van bedrijfsartsenagenda

ArboAnders schakelde in 2010 Compasity in om een online agenda te bouwen, gekoppeld aan het verzuimsysteem, waarmee ze afspraken voor bedrijfsartsen konden inplannen. Toen er in de markt meer vraag naar dit soort oplossingen bleek te zijn, bouwde Compasity de maatwerk software verder uit tot een gestandaardiseerde oplossing.

Security en privacy

In 2012 gebeurde iets in de markt dat grote impact had. Anne Hoekstra, directeur van ArboAnders: “Arbodiensten zijn verantwoordelijk voor alle data die in het systeem zijn vastgelegd, inclusief medische gegevens. Wij werkten met een verzuimapplicatie en een andere arbodienst die deze applicatie gebruikte werd gehackt. Gelukkig zijn wij geen data kwijtgeraakt! Wel zijn we hierna nòg bewuster omgegaan met informatiebeveiliging en inmiddels zijn we ISO 27001 gecertificeerd.”

Van agenda naar volledige preventie- en verzuimoplossing

Leave a Comments

 

Your email is safe with us.
*
*